MHP'den Esnaf Kefalete Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'den Esnaf Kefalete Ziyaret

MHP\'den Esnaf Kefalete Ziyaret

Ereğli'de MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel'i ziyaret etti.

05.06.2013 13:50  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Talat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, bir süre önce göreve gelen Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve yönetim kurulu üyelerini kooperatif binasında ziyaret etti. Ereğli'de ilçe temsilciler kurulunun yeniden oluşturulmasını gündeme getiren MHP İlçe Başkanı Talat Şeker "Göreve yeni seçilmenizden dolayı size ve yönetiminize başarılar dilemek ve tebrik etmek için MHP olarak buradayız. İnşallah yeni göreviniz güzel hizmetler yapmanıza vesile olur. Biz MHP olarak Şubat ayında 18 tane siyasi parti, sivil toplum örgütü ve derneği ziyaret ettik. Biz 1994 yılındaki gibi ilçe temsilciler kurulunun kurulmasını arzu ediyoruz. İnşallah sizlerinde yeni göreve gelmeniz hasebiyle Ereğli'nin menfaatleri adına, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin ve sizlerinde içerisinde olacağı bir ilçe temsilciler kurulunu tekrar canlandırmak istiyoruz. Ereğli'nin menfaatleri adına bir araya geleceğimizden şüphemiz yoktur" dedi.

MHP Ereğli İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticilerinin kendilerini ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel konuşmasında şunları söyledi:

"Ziyaretinizden dolayı bizde teşekkür ediyoruz. Kooperatif olarak Ereğli'nin menfaatleri adına yapılacak ne varsa her konuda sizlerin yanınızdayız. Bizim amaçlarımız aynı, Ereğli'de yaşadığımız kentin insanlarına yardımcı olabilmek." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Esnaf Kefalete Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement