MHP'li Bayraklı Aday Adayı Toptaş İddialı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Bayraklı Aday Adayı Toptaş İddialı

MHP\'li Bayraklı Aday Adayı Toptaş İddialı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş çok sayıda partili, sivil toplum örgütleri başkan ve üyeleri, İlçe Başkanı Taşkın Işık, Bayraklı Muhtarlar Derneği Başkanı ile MHP Yüksek Haysiyet Divanı üyesi...

04.10.2013 11:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş çok sayıda partili, sivil toplum örgütleri başkan ve üyeleri, İlçe Başkanı Taşkın Işık, Bayraklı Muhtarlar Derneği Başkanı ile MHP Yüksek Haysiyet Divanı üyesi Bahadır Akyüz'ün de hazır bulunduğu toplantıda adaylık başvurusu yaparak neden aday olduğunu açıkladı.

Bayraklı'da işlerin iyi gitmediğini ilçenin hala kimlik bunalımı yaşadığını, kavgalı ve başarısız bir belediyeciliğin öne çıkmasının üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Mehmet Toptaş, "Bizim başkanlığımızda herkes kanatlarımızın altında huzur ve adaletli bir 5 yıl mutlaka geçirecek" dedi.

Sözlerine devam eden Toptaş, "Hayatta başladığım hiç bir işi yarıda bırakmadığımdan 2009 yılındaki mücadelemizi kendimizi daha da geliştirerek ve ev ödevlerimizi iyi yaparak tam ve hazır bir şekilde Bayraklı insanı ile kucaklaşma, zamanının geldiğini biliyoruz. Kentsel değişimden tutunda, sosyal projelerimize kadar bu ilçe insanını asla mutsuz edecek bir eylemimiz olmayacak. Bizim dönemimizde açık pazar yer asla kalmayacak. Hele hele mahalle aralarında arabesk model pazar yerlerini mutlaka revize ederek, hem bölge insanını hem pazarcı esnafını hem de tüketicilerimizi mutlu edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bayraklı'da kötü bir belediyecilik örneği sergilendiğini iddia eden Toptaş, CHP'ye verilen kerhen desteğin artık bittiğini kaydederk, "Eğer mevcut belediye başkanı başarılı bir belediye başkanı olsa idi kendi partisinden ona rakip olarak 12 adet aday çıkmazdı. İzmir Bayrak mitingi ile İzmir'le nasıl buluşmuş ise, zaten milli manevi duyguları çok yüksek olan bayraklı ilçemiz MHP yi bağrına basarak Bayraklı Belediyesini MHPli Belediye Başkanı Mehmet Toptaş'a emanet edecektir." dedi.

Toplantıda söz alan MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ise, "Mehmet Toptaş'ı tüm bayraklı halkı gibi bende yakınen tanıyorum. Kendisi özü, sözü bir dürüst, çalışkan, güvenilir bir partilimizdir. 2009 yılında başlattığımız yarışı umud ediyorum ki, önümüzdeki seçimlerde de devam ettiririz. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. Herkes bilsin ki yerel seçimlerde Bayraklı burçlarına Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı dikilecektir." ifaedelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Bayraklı Aday Adayı Toptaş İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement