MHP'li Eski İlçe Başkanları ve Yeni Yönetim İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Eski İlçe Başkanları ve Yeni Yönetim İstişare Toplantısı Yaptı

MHP\'li Eski İlçe Başkanları ve Yeni Yönetim İstişare Toplantısı Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu eski İlçe Başkanları yeni yönetim kurulu ile istişare toplantısı yaptı.

25.09.2013 15:33

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu eski İlçe Başkanları yeni yönetim kurulu ile istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya Sungurlu İlçe Başkanı Musa Çoksezgin'in yanı sıra eski İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partili katıldı.

İlçe Başkanı Musa Çoksezgin yaptığı açıklamada, İlçemizde daha önce teşkilat başkanı olarak daha önce görev yapan Celal Yağcı, Alaittin Akel, Celal Güngör, Yusuf Ünsal ve Hacı Uzel ile birlikte istişare toplantısı yapıldı" dedi.

Toplantıda daha önce görev yapan ilçe başkanlarımızla fikir alışverişinde bulunuldu diyen Çoksezgin, "MHP ilçemizde en üst noktalara çıkarmak için bilgi ve birikimleri ile teşkilatın yanında olduklarını ve beraberlik içerisinde, Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Sungurlu Belediye Başkanlığını Kazanmak için ortak hareket edeceklerini söyleyerek bizlere destek vermişlerdir" diye konuştu.

Bizler yönetim olarak görev yapan ilçe başkanlarımız ve partililerimizin fikirlerine her zaman önem verdik ve vermeye devam edeceğiz diyen Çoksezgin, "Biz teşkilat olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu Belediye Başkanlığını kazanacaktır. Bunun için Birlik ve Beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Başkanlarımızın bizlere verdiği destek ve fikirlere teşekkür ediyoruz. Aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Eski İlçe Başkanları ve Yeni Yönetim İstişare Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement