MHP'li Şener: "Son Olaylarda Ülkücüler Dik Durmuştur" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Şener: "Son Olaylarda Ülkücüler Dik Durmuştur"

MHP\'li Şener: "Son Olaylarda Ülkücüler Dik Durmuştur"

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener son günlerde yaşanan olumsuz olaylar karşısında ülkücülerin sabırla ve dik bir şekilde durduklarını söyledi.

14.10.2014 13:06

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener son günlerde yaşanan olumsuz olaylar karşısında ülkücülerin sabırla ve dik bir şekilde durduklarını söyledi.

Şener, Suriye'nin Aynel Arap kasabasında yaşanan olayları bahane ederek, Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere karşı ülkücü gençliğin ve milliyetçi - muhafazakar insanların alkışlanacak bir şekilde hareket ettiklerini belirterek, "Ülkemizi karıştırmak isteyen karanlık güçler ve onun uzantısı terör örgütü PKK, masum insanlarımızı da kandırarak ortalığı adete yangın yerine çevirmişlerdir. İlim yuvalarımız yakılmış yıkılmış birçok masum insanımız yaralanmış ve hayatını kaybetmiştir. Tüm bu yaşanan süreçlerin son evresinde şer cepheleri daha da ileriye giderek emniyet mensuplarımıza kurşun yağdırmış ve iki şehidimiz toprağa düşmüştür" dedi.

Tüm bu gelişmelerin tek sorumlusunun hükümet ve onun bel bağladığı çözüm süreci olduğunu ifade eden Şener, "Çözüm süreci denilen Türkiye'de ancak çözümsüzlüğe götüren bu anlayışa ve onun sahip olduğu AKP iktidarına MHP olarak asla taviz vermeyeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin vermiş olduğu direktiflere tüm ülkücüler ve MHP'ye gönül verenler harfiyen uymuş hiçbir olaya karışmamışlar ve bundan böyle de bu direktiflere uymaya da hep birlikte devam edeceğiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Şener: 'Son Olaylarda Ülkücüler Dik Durmuştur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement