MHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na Anlamlı Ziyaret

MHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı\'na Anlamlı Ziyaret

Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Başkanı Beyhan İbili ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil ilçe Başkanı Hüseyin Kurt'u makamında ziyaret etti.

21.02.2013 16:11

Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Başkanı Beyhan İbili ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil ilçe Başkanı Hüseyin Kurt'u makamında ziyaret etti.

Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Başkanı Beyhan İbili, yönetim kurulu üyeleri Ömer Dağlı, Hanifi Diyarbakırlı, Mehmet Kara, H. Hüseyin Dana, Mustafa Özyurt ve Ergün Aslan, MHP Şehitkamil ilçe Başkanı Hüseyin Kurt'a nezaket ziyaretinde bulundu. Daha önce Türk Telekom'da çalışan ilçe Başkanı Hüseyin Kurt, kendisini ziyaret eden Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği üyeleri bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Şehitkamil ilçe Başkanı Hüseyin Kurt, "Bu nezih ziyaretlerinden dolayı Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Başkanı Beyhan İbili ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık 3 yıl önce bende Türk Telekom çalışanıydım. Özelleşme sürecinde sancılı bir dönemde bizde nasibimizi aldık ve daireden ayrıldık. Ama 3 yıllık uzun bir sürede arkadaşlarımız tarafından anılmamız, hatırlanmış olmamız beni ciddi bir manada duygulandırdı ve sevindirdi" dedi.

Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Başkanı Beyhan İbili ise, "MHP Şehitkamil ilçe Başkanımız Hüseyin Kurt ağabeyimiz daha önce beraber çalıştık. Bizde Türk Telekom Teknik Elemanlar Derneği ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber, bize emeği geçen, derneğimize katkıda bulunan Başkanımızı onure etmek istedik. Kendisini mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Başkanımıza bundan sonraki siyaset hayatında başarılarının devamını diliyorum. Zaten kendisi ve biz hep beraberiz, gönlümüz hep birlikte. İnşallah hayırlara vesile olur ve başarılı olur" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Türk Telekom Teknik Elemanları Derneği Başkanı Beyhan İbili, MHP Şehitkamil ilçe Başkanı Hüseyin Kurt'un derneğe yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Teşekkür Plaketi verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na Anlamlı Ziyaret - Son Dakika


Advertisement