Midyat'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Midyat'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı

Midyat\'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı
30.08.2012 11:40

Midyat ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenle kutlandı.

Midyat ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenle kutlandı.

Hükümet Konağı Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Üsteğmen İlhan Pekçur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu yansıttığını vurguladı.

Mehmetçiğin kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, anlamlı ve ağır bir ders verdiğini kaydeden Pekçur, "Omuz omuza, yürek yüreğe vererek şahlanan Türk milleti, şehir ve kasabalarımızı yakıp yıkan, halkımızı kırıp geçen düşmanı Anadolu'nun sinesine boğmuştur" dedi.

Törene Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Veysel Biçer, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Bingöl, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

Muhabir: Selahattin Erol

Yayıncı: Şengül Oymak - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika


Advertisement