Milas'ta Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Satranç Turnuvası

Milas\'ta Satranç Turnuvası

Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlköğretim öğrencileri, okulda düzenlenen satranç turnuvasında birinci olabilmek için yarıştı.

30.05.2012 21:19

Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlköğretim öğrencileri, okulda düzenlenen satranç turnuvasında birinci olabilmek için yarıştı.

Sakarya İlköğretim Okulu'nda, okulun Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri İsmail H. Sütçü ve Mehmet Kocabaş, öğrencilere yönelik satranç turnuvası düzenledi.

İlköğretim birici kademe 2.3.4 ve 5. sınıf öğrencileriyle 2. kademe 6,7 ve 8. sınıf öğrencileri kendi gruplarında dereceye girebilmek için yarıştı.

Büyük mücadeleye sahne olan turnuva uluslar arası satranç kurallarına göre yönetildi. Okulda geleneksel hale getirilmesi planlanan turnuvayla ilgili bilgi veren okul öğretmenleri İsmail H. Sütçü ve Mehmet Kocabaş, "Öğrenciler arasında sosyal faaliyet ve iletişim bağlarının artması için böyle bir turnuva düzenledik. Eşleştirme, saat ve hakemlik konularında Satranç İlçe Temsilciliğinin bize desteği oldu. Hakemimiz Ali Ülgün'e ve madalya konusunda bize destek veren Milbassan Ltd. Şti'ne teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

60 sporcu öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye girmeyi başaran ilk 5 kişiye madalya verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement