Milletvekili Ceylan, Yer Altı Ocağında Madencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ceylan, Yer Altı Ocağında Madencilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde bir maden ocağına inerek işçilerle görüştü.

22.10.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde bir maden ocağına inerek işçilerle görüştü.

Partisinin Ankara 2. Bölge milletvekili adayı da olan Ceylan ile Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AK Parti İlçe Başkanı Ertunç Güngör, Türkiye Maden-İş Sendikası Çayırhan Şube Başkanı Kazım Karakoç, eski Çayırhan Belediye Başkanı maden mühendisi Ömer Bayrak ile özel bir firmaya ait maden ocağına indi.

Yaklaşık bin 500 işçinin çalıştığı ocak hakkında yetkililerden bilgi alan ve madencilerle sohbet eden Ceylan, şöyle konuştu:

"Gerçekten maden işçisi güç koşullarda çalışıyor. Hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil. İnsanın bir şeyi kendisinin gözlemlemesi ve yerinde görmesi çok önemli. Biz de bu anlamda yerin yüzlerce metre altında güç koşullarda çalışan maden işçisinin durumunu gördük. En ufak bir dalgınlık anı, maden işçisinin kaza ile maruz kalması demek. Bu yüzden çok dikkat etmeleri gerekir. Burada da kömür kazımında gelişmiş teknoloji kullanılıyor. Tabii ki bu teknolojiyi sevk ve idare eden yine insan. Maden işçisi yerin yüzlerce metre altında kömür kazarak gün yüzüne çıkarıyor. Yemek saati geldiğinde de oracıkta yemeklerini yiyerek yeniden işe başlıyorlar. Maden işçilerinin durumlarını, çalışma koşullarını yerinde gördüğümüz çok iyi oldu. Verimli bir maden gezisi yapmış olduk. Onları dinledik, sıkıntılarını aldık, kendilerine 'hayırlı işler' dileğinde bulunduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ceylan, Yer Altı Ocağında Madencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • selamidarılmaz: Allahyardımcimizolsun 0 0 Yanıtla

Advertisement