Milletvekili Erdinç, Rektör Ersoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdinç, Rektör Ersoy'u Ziyaret Etti

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Adana'ya yeni kurulan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Adem Ersoy'u ziyaret etti.

08.01.2012 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Adana'ya yeni kurulan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy'u ziyaret etti.

AK Parti Adana il Başkanlığından yapılan yazıyı açıklamaya göre Erdinç, Yüreğir Belediye Meclis üyesi Yaşar Turan ile beraber yaptığı ziyarette, Rektör Ersoy'a yeni görevinde başarılar diledi.

Üniversitenin Adana'ya katkısının büyük olacağını vurgulayan Erdinç, "Yeni kurulan bu üniversitemizin Adana'ya ve ülkemize hayırlı çalışmalar ve buluşlar yapıp, katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bizler, sizlerin her konuda destekçisi olamaya devam edeceğiz. Yapacağınız projeler ve çalışmalarda her türlü katkıyı sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerine er verdi.

Rektör Adem Ersoy ise marka bir üniversite olmak için yola çıktıklarını vurulayarak, "Sanayicilerle beraber hareket edip, onları tek tek ziyaret edeceğiz. Bilim ve teknolojiye katkı sağlayacak projeleri onlara anlatacağız. İnanıyorum ki onların bu tür projelere kesintisiz destekleri olacaktır" ifadelerini kullandı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdinç, Rektör Ersoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement