Milletvekili İshak Gazel: Zeliha Aksaz Şahbaz'ın Açıklaması Beni Üzdü - Son Dakika
Yerel

Milletvekili İshak Gazel: Zeliha Aksaz Şahbaz'ın Açıklaması Beni Üzdü

Milletvekili İshak Gazel: Zeliha Aksaz Şahbaz\'ın Açıklaması Beni Üzdü

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz’ın, SLİ ve termik santrali işçileriyle ilgili yaptığı ’basın açıklaması’nı üzüntüyle okuduğunu dile getirdi.

04.08.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz'ın, SLİ ve termik santrali işçileriyle ilgili yaptığı 'basın açıklaması'nı üzüntüyle okuduğunu dile getirdi.

Gazel, "Santral işçilerinin önceki CHP'li yöneticiler tarafından nasıl gaza getirildiğini iyi biliyoruz. İşçilere simit ve su ikram etmek problemi çözmez. O dönmede hedefleri, bir kargaşa ve kaos çıkartmaktı" dedi.

Aksaz'ın şehirde oluşan birlik ve beraberlik havasını katkı sağlamasını isteyen Gazel, "Aksaz'ın basın açıklamasını üzüntüyle okudum. Görüşmenin içeriğinden haberdar olmadan basın açıklaması yapıyor. Keşke kendisi bize ulaşıp, bilgi alsaydı. Ondan sonra basın açıklamasını yapsaydı. Bu en azından, şehrimizde oluşmuş olan birlik ve beraberlik havasına katkı sağlamış olurdu. Biz o süreçte, ben il başkanıyken, CHP il başkanlığı yapmış arkadaşın bu işçileri nasıl gaza getirildiğini iyi biliyorum. İşçilerin arka arka 2 gün işe gitmediğinde iş akitlerinin feshedileceği ortadayken, her gün onların yanı gidip simit su ikram etmek çözüm değildir. O dönmede hedefleri, bir kargaşa ve keos çıkartmaktı.CHP il başkanı açıklama yapmadan önce araştırma yapsın. Çalışmanın içeriğini bilmeden basın açıklaması yapması bizleri derinden üzmüştür" ifadelerini kullandı.

Gazel'in ifade ettiği dönemde, CHP'nin il başkanının Şeref Han olduğu ifade edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili İshak Gazel: Zeliha Aksaz Şahbaz'ın Açıklaması Beni Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement