Milletvekili Kaşdemir'den Hastane Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kaşdemir'den Hastane Ziyareti

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Erdoğan ve partililer, Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr.Alper Fırat Polat'ı makamında ziyaret etti.

03.01.2012 10:27

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Erdoğan ve partililer, Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Alper Fırat Polat'ı makamında ziyaret etti.

Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastanede uzman hekim ihtiyacı kalmadığını, eksik olan hekimlerin göreve başladığını söyledi.

Ocak ayında yapılacak ikinci kura çekimleri için uzman hekim talebinde bulunduklarını ifade eden Polat, "Geçen ay içerisinde hastanemiz yeni doğan işitme cihazına kavuştu. Hastanemizde günde bin 200 hasta bakılıyor, ayda 250 ameliyat gerçekleştiriyoruz. Ayrıca 120 yatan hastaya hizmet vermekteyiz" dedi.

Başhekim Polat, yeni hastaneyle ilgili projeyi önümüzdeki hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, "Hastanemizin yan tarafında bulunan alana yeni binamız yapılacak. Ayrıca hizmet veren hastane binasının yeri de helikopter pisti olacak" diye konuştu.

Milletvekili Kaşdemir de hastanenin cihaz ve uzman doktor anlamında iyi bir yerde bulunduğunu belirterek, "Hedefimiz, yeni hastaneyi Biga'ya kazandırmaktır. Proje aşaması biten hastane ile ilgili yeni gelişmeleri takip ediyoruz. Biga, yakın bir zamanda modern bir bölge hastanesine kavuşacaktır" şeklinde konuştu.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kaşdemir'den Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement