Milletvekili Özbek'ten Rektör Budak'a Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özbek'ten Rektör Budak'a Tebrik Ziyareti

Milletvekili Özbek\'ten Rektör Budak\'a Tebrik Ziyareti

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr.Gökhan Budak'ı ziyaret ederek başarı diledi.

12.09.2012 15:58

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Gökhan Budak'ı ziyaret ederek başarı diledi.

Özbek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada "Bayburt Üniversitesi rektörlüğüne atanan değerli hocamız Prof. Dr. Gökhan Budak'ı tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum. Daha önce de birçok vesileyle ifade ettiğim gibi Bayburt Üniversitesi bizlerin, topyekün tüm Bayburt halkının en büyük hayaliydi. Bu hayali yüreğimizde taşımaya ve büyütmeye devam ediyoruz. Üniversitemizle ilgili her gelişme bize heyecan veriyor ve vermeye devam edecek. Ümit ediyorum ki üniversite ile ilgili hayallerimiz ve beklentilerimiz yeni rektörümüzle birlikte artarak ve büyüyerek devam edecek" dedi.

"Bayburt'a ve Bayburt halkına rağmen değil onunla birlikte büyüyen ve gelişen kendi iç huzurunu sağlamış, şehre güven ve güç veren bir üniversite arzuluyoruz" diyen Özbek şunları kaydetti; "Öğretim elemanlarından idari personeline ve öğrencisine herkesin huzur içerisinde yaşadığı, kendisini özgür ve mutlu hissettiği; polemiklerle değil akademik başarılarıyla gündeme gelen bir üniversite hayal ediyoruz. Fildişi kulesine çekilerek toplumsal sorumluklarını ötelemeyen ve kimseyi küçümsemeyen, halkın kültürel değerlerine saygılı, akademik özgürlüğünden taviz vermeden Bayburt halkı, kurum ve kuruluşlarıyla iç içe ve işbirliği içinde Bayburt'u ve kendini sürekli büyüten ve geliştiren bir üniversiteyi özlüyoruz. Üniversiteyle ilgili hayallerimiz büyük, ondan beklentilerimiz çoktur. Bu bağlamda yeni rektörümüz Prof. Dr. Sayın Gökhan Budak'a güvenimiz tamdır. Bizlerin desteği ve rektörümüz özverili çalışmalarıyla kaybedilen zamanı telefi edeceğimize ve üniversitemizi hak ettiği noktaya en kısa zamanda taşıyacağımıza inanıyoruz. Önümüzde 8 yıl gibi uzun bir süre var. Bayburt halkı bugüne kadar üniversitemize gözbebeği gibi bakmış ve sınırlı imkanlarına rağmen son kurulan üniversiteler içerisinde en fazla katkıyı sağlamıştır ama ne yazık ki zaman zaman bu değerli katkılar inkar edilmiş ve katkı sunanlar rencide edilmiştir. Bu katkı, bugüne kadar yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen artarak devam edecektir. Bize bir adım gelene biz on adım gideceğiz. Bayburt'a ve Bayburt halkına hizmet eden herkesi aziz bilmeye devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki makamlar geçicidir. Mühim olan kubbede hoş bir sada bırakabilmektir. İnanıyorum ki şafak bizler için, üniversitemiz için aydınlık günleri müjdelemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle görevine yeni başlayan saygıdeğer Hocamız Prof. Dr. Gökhan Budak'ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi üniversiteyi büyütmek ve geliştirmek adına atacağı her adımda her türlü desteği vereceğimizi tekrar ifade ederek üniversitemize ve Bayburt'umuza hayırlı olmasını diliyorum." - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özbek'ten Rektör Budak'a Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement