Milletvekili Tunç, Bartın Yöresel El Sanatları Ödül Törenine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç, Bartın Yöresel El Sanatları Ödül Törenine Katıldı

Milletvekili Tunç, Bartın Yöresel El Sanatları Ödül Törenine Katıldı

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulunun düzenlediği Bartın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Bartın Yöresel El Sanatları Projesi" panel ve...

18.06.2012 20:22

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulunun düzenlediği Bartın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Bartın Yöresel El Sanatları Projesi" panel ve ödül törenine katıldı.

Ödül törenine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Şahiner ve çok sayıda kadın katıldı.

Bartın Yöresel El Sanatları Projesi hakkında panelistlerin sunumlarının ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Tel kırma sanatının 18. yüzyıldan bu yana yapıldığını belirtti. Milletvekili Tunç, El sanatının doğduğu yer Bartın'dır. Bartın işi Tel Kırma sanatının tanıtılması, daha yaygın bir şekilde yaşatılması adına gerçekleştirilen çalışmaları memnuniyetle karşıladık. Bartın Kadın Girişimciler Kurulu güzel çalışmalara imza attı. Ulus ilçesine bağlı Kumluca Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'na da destek veren Kadın Girişimciler Kuruluna, Türkiye'nin en kaliteli okuluna verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Kadın elinin değdiği yerde kalite vardır" dedi.

Konuşmaların ardından panelistlere plaketlerini AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç verirken, yöresel el sanatlarında dereceye girenlere de ödüllerini Bartın Valisi İsa Küçük, Belediye Başkanı Cemal Akın, takdim etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç, Bartın Yöresel El Sanatları Ödül Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement