Milletvekili Ünal'dan İl Özel İdaresi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ünal'dan İl Özel İdaresi'ne Ziyaret

Milletvekili Ünal\'dan İl Özel İdaresi\'ne Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun artık büyükşehir olduğunu, bundan sonra yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin önümüzdeki 30 yıl hedef alınarak, yaz nüfusuna göre yapılacağını söyledi.

26.08.2013 18:35

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun artık büyükşehir olduğunu, bundan sonra yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin önümüzdeki 30 yıl hedef alınarak, yaz nüfusuna göre yapılacağını söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederken, Genel Sekreteri Selami Aydın, 2012-2013 yılları arasında yapılan yatırım ve hizmetler ile ilgili brifing verdi. Özel idare tarafından yapılan çalışmaların son güncellenmiş haliyle görmek istediklerini ifade eden Milletvekili Ünal, "Bugün Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimizi ziyaret ederek, Ordu ilimizin bütün köylerini kapsayan ilçelerin tamamını kapsayan çalışmayı son güncellenmiş haliyle bir kez daha görmek arzusuyla bir araya geldik. Çalışmaların hangi aşamada olduğunu, bundan sonra hangi ihtiyaçların olduğunu, inşallah görme fırsatımız olacak. Daha da önemlisi, Ordu büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra birde yaz nüfusu diye özel bir durumumuz var bizim, mesela su ihtiyacı köylerde özellikle yaz döneminde daha fazla arttığını ve zaman zaman yetmediğini biliyoruz. Şimdi planlamalarımız özel idaremizin çalışmaları bu istikamette 30 yılı baz alarak bu çalışmaları yürütecekler, dolayısıyla bu Ordunun geleceğe bakışını Ordu'nun büyükşehir olduktan sonraki beklentisi olan nüfusunun da ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hem su projeleri hem de yol projeleri yapılacak ve yapılmaya çalışılıyor" dedi.

İnsanların taleplerinin her geçen gün arttığını ve bu talepleri karşılamak için çok detaylı projeler hazırlanması gerektiğini belirten Milletvekili Ünal, "Biz yaz boyu bir çok yere gitme imkanı bulduk bunların bir çoğunu Genel Sekreterimiz ile paylaştık, belki gözümüzden kaçanlar varsa onu da burada müzakere edeceğiz. Bu hazırlanan raporları hep beraber inceliyoruz, Ordu'nun gelecekte daha iyi hizmet alabilmesi için ciddi çalışmalar yapıyoruz. Birlikte müzakeresini yapacağız. Milletvekili olarak bize düşen görevler varsa bizlerde onu yerine getirmeye gerekeni yapmaya hazırız ve yapacağız. Şu ana kadar Genel Sekreterliğimizin Özel İdaremizin üstün gayretlerini yerinde inceleyerek gördüm. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın da her geçen gün taleplerinin arttığını görüyoruz, standartlarda arttı, yolumuz geniş olsun, toz yapmasın, sıcak asfalt olsun yada beton yol olsun gibi istekler var. Biz de bu istekleri karşılamak üzere zaten yapılanıyor, çalışmalarımızı bunun üzerine bina ediyoruz" diye konuştu.

Özel İdare Genel Sekreterliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Genel Sekreter Selami Aydın ise, mevcut bütçe ve kaynaklar doğrultusunda adil bir şekilde Ordu'nun her tarafına hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ünal'dan İl Özel İdaresi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement