Milletvekilinin Oğluna Esrar Gönderildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

Milletvekilinin Oğluna Esrar Gönderildiği İddiası

Milletvekilinin Oğluna Esrar Gönderildiği İddiası

Adına gönderilen paketten esrar çıktığı iddia edilen Öztaylan: "Basında çıkan konuyla yakından ve uzaktan bir alakam yoktur"

13.08.2014 15:40

Mardin'den Ankara'ya adına gönderilen paketten esrar çıktığı iddia edilen AK Parti Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan'ın oğlu Mustafa Aysan Öztaylan, basında çıkan konuyla ilgili yakından ve uzaktan bir alakası olmadığını bildirdi.

Öztaylan, yazılı açıklamasında, görsel ve yazılı medyada şahsı ve ailesiyle ilgili çıkan haberleri üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Öztaylan, şunları kaydetti:

"Basında çıkan konuyla yakından ve uzaktan bir alakam yoktur. Mardin ilinden adıma gönderilen paket içeresinde 85 gram esrar maddesine, bir ihbar üzerine Adana'da el konularak bilgime başvurulmuştur. Gönderilen paket içeresinde ne olduğu ve otobüs firmasını tanımam hayatımda esrar nedir bilmem. Bu komployu şahsım ve aileme kuranlardan bende davacı ve şikayetçiyim. Ailemi ve kendimi küçük düşürecek hiçbir hareket içeresinde bulunmadım. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla konunun takipçisiyim." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilinin Oğluna Esrar Gönderildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement