Milli Eğitim Müdürü Bilge, Oltu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Bilge, Oltu'da İncelemelerde Bulundu

Milli Eğitim Müdürü Bilge, Oltu\'da İncelemelerde Bulundu

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, hafta sonu Oltu'daydı.

15.01.2012 18:27

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, hafta sonu Oltu'daydı.

Ziyaret ettiği Oltu'da ilçe merkezindeki okulları da ziyaret eden Bilge, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş'tan bilgiler aldı. Beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gedik ve KUDAKA'dan Talha Bekir Özmen ile birlikte ilçedeki okullarda incelemelerde bulunan Bilge, öğretmenevinde okul müdürleriyle de bir araya geldi.

Yaklaşık bir saat boyunca okul müdürleriyle görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Oltu'nun il genelindeki ilköğretim ve liselerde yakaladığı başarı oranı üzerine fikir alışverişinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu'nu da makamında ziyaret eden Bilge, okulların yaşadığı sıkıntıların çözümü konusunda neler yapılabileceğini aktardı.

Okullarda yaşanan hizmetli açığının giderilmesi yönünde bir takım sıkıntılar yaşandığının da konuşulduğu ziyarette Bilge, sorunların giderilmesi sözünü verdi.

İlçe merkezinde yapımı devam eden okulların inşaatlarını yerinde gören ve inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, eğitim ve öğretime devam edilen eski ve yeni okul binalarını tek tek dolaştı. Okul binalarının gerekli onarım ve bakımlarının en kısa zamanda yapılacağını belirten Bilge, aciliyetine göre bir planlama yaptıklarını kaydetti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Bilge, Oltu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement