Mimarlar Odasında Görev Değişim - Son Dakika
Yerel

Mimarlar Odasında Görev Değişim

Mimarlar Odasında Görev Değişim

TMMOB Mimarlar Odası Kastamonu Şubesinde yapılan temsilcilik seçimlerinin ardından yapılan görev dağılımında İl Temsilciliğine Nuray Yücel getirildi.3.Dönem TMMOB Mimarlar Odası Kastamonu Şubesi İl Temsilciliği görevini yürüten Ali Kerim Özdikmen, 4.Dönem İl Temsilciliği görevini Nuray Yücel'de devretti.

08.01.2012 16:27

TMMOB Mimarlar Odası Kastamonu Şubesinde yapılan temsilcilik seçimlerinin ardından yapılan görev dağılımında İl Temsilciliğine Nuray Yücel getirildi.

3. Dönem TMMOB Mimarlar Odası Kastamonu Şubesi İl Temsilciliği görevini yürüten Ali Kerim Özdikmen, 4. Dönem İl Temsilciliği görevini Nuray Yücel'de devretti. TMMOB Mimarlar Odası Kastamonu Şubesi İl Temsilcisi Nuray Yücel, tarihi konakların mimarlar odasına kazandırılmasını ve onarım çalışmalarını bir takım konakların çalışmasıyla gençlere daha çok önem verileceği 2012 yılında da ekinliklere ağırlık verileceğini söyledi. Yücel, "Kastamonu kentsel dokusunu iyileştirilmesi için çalışacağız. Bu yönde eğitimler düzenleyip üniversite ile birlikte konferanslar yapılacak. Üniversite öğrencilerine bu yönde tez hazırlanması ve Kastamonu Mimarlık Bölümü açılması gibi konularına değineceğiz. Kastamonu'nun gelişmesi, seminer ve kültür sanat etkinlikleri içerisinde tarihi mekanların odalarında sanat evi olarak kullanılması ve öğrencilere bilinçlendirme eğitimi ve araştırma yapılacağının yanı sıra en önemli olarak milli parkları takip edeceğiz. Kastamonu'ya tur getirerek doğal güzellikleri ve tarihi dokuları tanıtımına katkıda bulunacağız" dedi.

Mimarlar Odası Kastamonu temsilciliğinde yeni görev dağılımı ise şu şekilde oluştu: İl Temsilcisi Nuray Yücel, Sekreter Serhat Sağlar, Sayman Mustafa Akif Özmat, Yönetim Kurul Üyesi Mustafa Şenel ve Ali Kerim Özdikmen şeklinde oldu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimarlar Odasında Görev Değişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement