Minik Eller, Büyük Hünerler Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Minik Eller, Büyük Hünerler Sergiledi

Minik Eller, Büyük Hünerler Sergiledi

Dicle Üniversitesi Gençlik Evinde yürütülen kurs sonunda, çocuklar el emeklerini sergiledi.

09.02.2015 23:13

Dicle Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından çocuklara yönelik düzenlenen ve 15 gün boyunca Dicle Üniversitesi Gençlik Evinde yürütülen kurs sonunda, çocuklar el emeklerini sergiledi.

4.'sü düzenlenen D. Ü. Sanat Etkinliği çerçevesinde gerçekleşen resim sergisi, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, SKS Daire Başkanı Abdullah Getiren, SKS Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü ve velilerin katılımıyla açıldı.

Kurdeleyi çocuklar hep birlikte keserken, yaptıkları el işleri ve resimleri Rektör Yardımcısı Eyigün'e gösterdi. Cd, cam, şişe, kavanoz, karton kutu, kozalak ve boya çeşitleri ile yapılan el işlerini sergileyen çocuklar hem sömestr tatillerini değerlendirdi hem de aktivitelerle el becerilerini geliştirdi.

Eyigün, çocuklarla ilgilenen D.Ü. SKS Güzel Sanatlar Eğitmeni Fatma Altın'ı tebrik ederek, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini bildirdi. "Çeşitli yaş guruplarından oluşan çocuklarımıza yarıyıl tatillerini değerlendirmeleri için resim kursu verdik. Amaç çocukların bu tatilde TV, bilgisayar gibi elektronik eşyalarla zaman geçirmelerine karşın el ve zeka becerilerini geliştirmelerini istedik. Bu tür etkinlikleri sürekli hale getireceğiz" diyen Eyigün, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Minik Eller, Büyük Hünerler Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement