Miniklerin Okuma Sevinci - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Okuma Sevinci

Miniklerin Okuma Sevinci

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Sofular ilkokulu birinci sınıf öğrencileri okumaya attıkları ilk adımı güzel bir okuma bayramı programı ile kutladı.

03.04.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Sofular ilkokulu birinci sınıf öğrencileri okumaya attıkları ilk adımı güzel bir okuma bayramı programı ile kutladı.

Sofular İlkokulunda düzenlenen Okuma Bayramında miniklerin hazırlamış olduğu gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Sofular İlkokulu tarafından organize edilen okuma bayramına İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli eğitim Müdürü Kemal Sevgi, çevre köy muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel etkinliklerin sunulduğu program öğrencilere okuma belgelerinin takdimi ile devam edildi. Programın ardından öğrencilerle birlikte okuma bayramı pastasını kesen ilçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, okumaya yeni geçen öğrencilere bu günün anısına dikmeleri için çam fidanı hediye etti. Ağaçlardan bir tanesini ise günün anısına okul bahçesine öğrencilerle birlikte dikti.

Düşüncelerini sorduğumuz birinci sınıf öğretmeni Ömer Çetin, "Bugün Türkiye'nin geleceğine fidanlar diktik bu öğrenciler büyüyüp vatanını milletini seven vatanı milleti için çalışan bireyler olacaklar. Onların bu mutlu gününde öğrencilere verdiği manidar hediyeden dolayı ilçe kaymakamımız Ahmet Karaaslan'a teşekkür ederim" dedi. MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Okuma Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement