Muay Thai Kurtuluş Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Kurtuluş Şampiyonası Yapıldı

Muay Thai Kurtuluş Şampiyonası Yapıldı

Manisa Muay Thai İl Temsilciliği 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yılı nedeniyle gerçekleştirilen "Muay Thai Minik-Yıldız-Kated, Kızlar ve Erkekler Muay Thai Kurtuluş Şampiyonası" İl Spor...

09.09.2012 15:46

Manisa Muay Thai İl Temsilciliği 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı nedeniyle gerçekleştirilen "Muay Thai Minik-Yıldız-Kated, Kızlar ve Erkekler Muay Thai Kurtuluş Şampiyonası" İl Spor Müdürlüğü Ring Sporları Salonu'nda gerçekleşti.

Turnuvaya Manisa Merkez, Soma, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerinden 67 sporcu katıldı. Tamamen kendi imkanlarıyla bir araya gelen sporcular, hakemler ve antrenörler, Manisa için gönüllü olarak bir araya gelip organizasyon düzenlediler. Turnuvada yaşanan birlik ve beraberlik tablosu, görülmeye değerdi. Müsabakalarda Şerif Yıldırım (Hakem), Sinan Bakıcı (Hakem), Abdulvahit Alagöz (Hakem) Tayfun Özcan (Hakem), Ediz Barış (Hakem), Sertan Özkan (Hakem), Aydın Özcan (Antrenör), Abdurrahman Çelen (Antrenör), Rümeysa Ertem (Antrenör), Hüseyin Akgün (Antrenör) olarak görev alan isimler oldu.

Muay Thai Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa İl Temsilcisi Ediz Barış, ülkemizi kurtarmak için canını feda eden şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, "Geçtiğimiz hafta sonu 5 ilin katılımıyla 30 Ağustos Zafer Kupası Şampiyonası düzenlemiştik. Şampiyonada ilimiz hakem, antrenör, kulüp ve idarecileri ile yapmış olduğum istişare toplantısında çalışma arkadaşlarım, 'Hocam 90 yıl evvel Manisa'mızı düşman işgalinden kurtarmak için askerlerimiz, hemşerilerimiz hayatları pahasına mücadele ederek bizlere bugünkü refah ortamını sağlamışlardır; bizlerde o gazi ve şehitlerimize hürmeten hakem ve görev hak ediş ücretlerimizi almadan 8 Eylül'deki Şampiyona'da Manisa'mız için gönüllü olarak görev yapacağız' dediler. Bugünkü şampiyonada sağlık personeli, hakemler, antrenörler, tesis amirimiz Zeki Öcal ve Personeli A. Kadir Yalçınkaya hiçbir beklenti içerisinde olmadan canla başla çalıştılar" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak'ın kendilerine destek verdiğini de sözlerine ekleyen Barış, "İl Müdürümüz, turnuva öncesi bir eksikliğimiz veya ihtiyacımızın olup olmadığını sordular, müsabaka esnasında da kendileri İl Müdürlüğümüzün idari amirleri ile şampiyonamızı ziyaret ederek motivasyonda bulundular. Çok uzun yıllardır spor içerisinde Milli takım antrenörlüğünden, hakemliğe kadar birçok kademede görev aldım. Türkiye'de ilk kez bir mali beklenti olmadan şampiyona yapılmıştır. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai Kurtuluş Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement