Müftü Cihan'dan Başkan Ergün'e Davet - Son Dakika
Yerel

Müftü Cihan'dan Başkan Ergün'e Davet

Müftü Cihan\'dan Başkan Ergün\'e Davet

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

07.03.2012 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Cihan, 15 Mart Perşembe günü Atatürk Spor Salonu'nda düzenleyecekleri Çanakkale Şehitlerini Anma Programı'na Başkan Ergün'ü davet etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Müftüsü Sinan Cihan'ı makamında kabul etti. Cihan, ziyarette yaptığı konuşmada 15 Mart Perşembe günü Atatürk Spor Salonu'nda Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenlediklerini belirterek, bu anlamlı günde Başkan Ergün'ü de yanlarında görmek istediklerini söyledi. Programda Kuran'ı Kerim Tilaveti, çeşitli sunumlar, tasavvuf konserleri gibi etkinliklerin olacağını ifade eden Müftü Cihan, "Buradan Manisalı hemşerilerimizi de etkinliğimize davet ediyoruz. Bu anlamlı geceye herkesi bekliyoruz" dedi. Çanakkale'nin Türk tarihinde ki önemine dikkat çeken Başkan Ergün'de, "Çanakkale'de 265 bine yakın insanımız geleceğimiz adına şehit oldular. Bizim için ayrı bir önemi olan Çanakkale Şehitlerimiz adına böyle güzel bir etkinlik düzenlediğiniz için teşükkür ediyorum" dedi.

Başkan Ergün, Cihan'a ziyaretinde Manisa Belediyesi tarafından yaptırılan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu hakkında da bilgi verdi. Anıt'ın Anıtkabir'i yapan özel bir ekip tarafından yapıldığına dikkat çeken Başkan Ergün, "Şu anda iç dizaynı ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. Anıtı 30 Ağustos'ta hizmete açmayı düşünüyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftü Cihan'dan Başkan Ergün'e Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement