Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Dayısı Vefat Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Dayısı Vefat Etti

17.11.2025 23:09

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın 94 yaşındaki dayısı Nazmi Özcan yaşamını yitirdi. Bodrum'un ilk esnaflarından olan Özcan'ın cenaze namazı Ortakent Köy İçi Camii'nde kılındı.

(MUĞLA) - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın 94 yaşındaki dayısı Nazmi Özcan vefat etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın dayısı, 94 yaşındaki Nazmi Özcan yaşamını yitirdi. Bodrum'un ilk esnaflarından olan ve Aras'ın annesi Ayşe Aras'ın ağabeyi olan Özcan'ın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açtı.

Özcan, bugün öğle namazının ardından Ortakent Köy İçi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, geçmiş dönem milletvekilleri Burak Erbay ve Süleyman Girgin, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile çok sayıda ilçe ve bölge sakini katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Dayısı Vefat Etti - Son Dakika


Advertisement