Muğla'da Rus Gazetecilere Tanıtım Turu - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Rus Gazetecilere Tanıtım Turu

Muğla\'da Rus Gazetecilere Tanıtım Turu

Muğla’da yoğun geçen turizm sezonunun ardından tanıtım çalışmalarına devam eden Dalaman YDA Havalimanı, Rusya’nın Saint-Petersburg şehri Pulkovo Havalimanı ile ortak çalışma başlattı.

13.10.2015 17:10

Muğla'da yoğun geçen turizm sezonunun ardından tanıtım çalışmalarına devam eden Dalaman YDA Havalimanı, Rusya'nın Saint- Petersburg şehri Pulkovo Havalimanı ile ortak çalışma başlattı.

Her iki şehrin tarihi ve doğal zenginliklerini basın mensupları aracılığıyla tüketicilere taşıyacak proje doğrultusunda Rusya'dan 5 önemli turizm ve gezi yazarı geçtiğimiz hafta bölgeyi ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllarda Rusya'da düzenlenen Marmaris günlerinin Rus Pazarı'nda Dalaman Bölgesi'nin daha iyi satılması ve ülkeye gelen toplam Rus sayısından daha fazla pay almak amacıyla proje geliştirildi. Saint-Petersburg'da 13 Ağustos 2015 tarihinde adı geçen şehrin yöneticileri, turizm otoriteleri, önde gelen simaları ve basın grubunun katılımı ile Dalaman ve Pulkovo Havalimanı'nın ortak organizasyonu ile bir Dalaman Gecesi düzenlendi.

Gecede Dalaman Havalimanı Genel Müdürü 'nün bölge sunumunun ardından tanıtıma yönelik bir Press Tour ( Basın Turu) düzenlenmesine karar verilmişti. Pulkovo Havalimanı'nın da yardımları ile ülkenin önde gelen basın kuruluşlarından 5 temsilci Dalaman Havalimanı organizasyonu ile 5 günlüğüne Dalaman ve Marmaris'i ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Rus Basın mensupları Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı ve Marmaris Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Kirt ile bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın grubu Marmaris gezisi sonunda olumlu izlenimlerle bölgeden ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Rus Gazetecilere Tanıtım Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement