Muğla Kyk Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Muğla Kyk Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi

Muğla Kyk Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç, Masa Tenisi, Bilardo 3 Bant ve 9 Top Amerikan dallarında ve futbol turnuvası müsabakalarının final maçları tamamlanarak kupa ve madalya töreni yapıldı.

20.11.2015 14:01

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç, Masa Tenisi, Bilardo 3 Bant ve 9 Top Amerikan dallarında ve futbol turnuvası müsabakalarının final maçları tamamlanarak kupa ve madalya töreni yapıldı. Yurtta kalan Bin 804 öğrenci arsında 28 takımın katıldığı futbol turnuvası kıran kırana maçlara sahne oldu. Turnuvada Diriliş takımı birinci, Kırmızı Şeytanlar ikinci, Eto'o takımı üçüncülüğü elde etti.

Turnuva final maçlarını Muğla Vali Yardımcısı Halit Deveci, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve Kredi Yurtlar Kurumu Muğla Müdürü Ömer İlman da izledi. Müsabakalar sonunda kupa ve madalya töreni yapıldı. Şampiyon Diriliş takımına kupa ve madalyaları Vali Yardımcısı Halit Deveci, ikinci Kırmızı Şeytanlar takımına Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, üçüncü Eto'o takımına Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Ömer İlman tarafından verildi.

Düzenlenen kupa ve madalya töreninde Satranç, Masa Tenisi ve Bilardo Turnuvalarında dereceye giren öğrencilere de madalyaları verildi. Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimize barınma beslenme ve eğitim hizmetlerini en iyi şekilde vererek onları geleceğe üstün nitelikler ile hazırlamayı amaçlıyoruz. Cumhuriyetimizin 92. yılı etkinlikleri kapsamında yurdumuzda 4 dalda turnuvalar düzenlendik ve bu turnuvalara 418 öğrencimiz katıldı. Yurdumuzda halı saha, tartan zeminli Basketbol-Voleybol sahası, Satranç Salonu, Masa Tenisi Salonu, Bilardo Salonu, 1 Konferans salonu, 3 Kurs Salonu bulunuyor. 16 dalda ücretsiz kursumuz açılırken, 6 dalda atölye çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca farkındalık, liderlik ve kariyer eğitimleri de veriliyor. Tüm çabamız geleceğimiz olan gençlerimizin birlik beraberlik içinde bir arada yaşamaları milli, manevi, sosyal ve kültürel yönden iyi yetişmelerine katkıda bulunmak. Turnuvada başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum ve törenimize katılan Vali Yardımcımız ve Menteşe Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla Kyk Cumhuriyet Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement