Muhtarlar Günü - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Günü

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yerel yönetim hizmetlerinin muhtarlar sayesinde daha verimli ve anlamlı bir hale geldiğini söyledi.

19.10.2015 16:06

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yerel yönetim hizmetlerinin muhtarlar sayesinde daha verimli ve anlamlı bir hale geldiğini söyledi.

Mahçiçek, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarların, kamu ve vatandaş arasındaki diyaloğu sağlayarak çok önemli bir görev ifa ettiğini belirten Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"En yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımız, gerçekten fedakarca çok önemli hizmetler yerine getirmekteler. AK Parti iktidarlarımız döneminde ve özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde muhtarlık makamının öneminin daha da arttığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler de demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız sayesinde bir mahallemizin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Yine onlarla yaptığımız istişareler sayesinde hizmetlerimiz daha verimli ve anlamlı hale geliyor. İşte bu nedenle her zaman muhtarlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement