İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın her ay periyodik olarak düzenlediği "Muhtar Buluşmaları" kapsamında gerçekleştirilen toplantıların sonuncusu İzmit Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.
İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu İbrahim Elgin, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Acar ve Murat Demir ve ilgili daire müdürlerinin katıldığı toplantıda muhtarlarla buluşan Başkan Doğan İzmit'te yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Göreve geldikleri günden bu güne muhtarlarla büyük bir uyum içinde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Doğan, muhtarların mahalle ile belediye arasında aracı olduklarına vurgu yaptı. "Mahallenin taleplerini belediyeye, belediyenin görüşlerini mahalleliye aktarıyorlar" diye söz ettiği muhtarların zor bir görev üstlendiğini ifade eden Doğan, "Muhtarlarımızın her biri mahallelerinde güzel işler yapıyorlar. Kendilerine İzmit'e hizmetleri için teşekkür ederim" dedi.
Mahallelerde yürütülen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Doğan, sonrasında tüm muhtarları tek tek dinleyerek, bütün konuları not aldı. Muhtarların görüşlerine ve ilettiklerine büyük önem verdiklerini dile getiren Doğan kendisine ve ya ilgili müdürlüklere iletilen taleplerin tümünün çözüm bulduğunu,
gelen taleplerin aciliyet sırasına göre işleme alındığını belirtti.
Her ay her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarda bire bir sorunları aktarma şansı buldukları için büyük memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar, "Gerek Başkan Doğan'a gerek diğer yetkililere istediğimiz zaman ulaşıyoruz. Kendisi ve ekibi bizi her zaman dinliyor, sorunumuzu çözüyor. İzmit Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Başkan Doğan ve yönetimine teşekkür ederiz" dediler. - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Muhtarlardan Başkan Doğan'a Teşekkür - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?