Murat Dağı'nda Mahsur Kalan 8 İşçi, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Bağlı Ekipler Tarafından... - Son Dakika
Yerel

Murat Dağı'nda Mahsur Kalan 8 İşçi, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Bağlı Ekipler Tarafından...

Murat Dağı\'nda Mahsur Kalan 8 İşçi, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü\'ne Bağlı Ekipler Tarafından...

Küahya'nın Gediz ilçesi Murat Dağı'nda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 işçi, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

19.01.2012 12:14

Küahya'nın Gediz ilçesi Murat Dağı'nda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 işçi, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Murat Dağı'nın Altıntaş ilçesine yaklaşık 75 kilometre uzaklıktaki kuzey bölgesinde sıcak su arama çalışması yürüten özel bir firmaya ait 8 işçi, Altıntaş Orman İşletme Şefliğini arayarak, yağış ve tipiden dolayı iki gündür mahsur kaldıklarını ve yiyeceklerinin bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Bunun üzerine Altıntaş İlçe Kaymakamı Yaşar Aksanyar ile Orman İşletme Şefi Mustafa Kavak kurtarma ekipleriyle işçilerin bulunduğu bölgeye hareket etti.

Kar kalınlığının 1,5 - 2 metreye ulaştığı bölgede 6,5 saatte güçlükle işçilere ulaşan Kaymakam Aksanyar ve kurtarma ekipleri, zorlu bir mücadele sonunda mahsur kalan işçilere ulaşarak su ve yiyecek ihtiyaçlarını karşıladı.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle iki mahsur kaldıktan sonra kurtarılan işçiler, kendilerini bu zor durumdan kurtaran Kaymakam Aksanyar ve kurtarma ekiplerine teşekkür ettiler.

İşçilerin herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı bildirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Dağı'nda Mahsur Kalan 8 İşçi, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Bağlı Ekipler Tarafından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement