Murat Zeren İçin Belediye Önünde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Murat Zeren İçin Belediye Önünde Tören Düzenlendi

Murat Zeren İçin Belediye Önünde Tören Düzenlendi

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Niğde Eski Belediye Başkanı Murat Zeren için, Niğde belediyesi önünde tören düzenlendi.

14.07.2012 12:55

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Niğde Eski Belediye Başkanı Murat Zeren için, Niğde belediyesi önünde tören düzenlendi.

Murat Zeren'in cenazesi Devlet Hastanesi morgundan alınarak tekbirlerle belediye önüne getirildi ve Türk bayrağı ile belediye bayrağına sarıldı.

Düzenlenen törene Niğde Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Murat Zeren'in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, törende yaptığı konuşmada ömrünü Niğde'ye ve davasına adamış değerli bir dava adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Zeren ailesine baş sağlığı diledi.

Akdoğan "Rahmetli kardeşim, meslektaşım Murat Zeren'i elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzüntümüz acımız kederimiz büyük, sabretmesi zor bir olay. Niğdeli hemşerilerimizin bağrına bastığı kardeşimizi hep birlikte ebedi yolculuğa uğurluyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından cenaze duası yapıldıktan sonra Zeren'in cenazesi, Belediye önünde düzenlenen törenin ardından tarihi Sungurbey Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Derbent Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

Adana'nın Pozantı ilçesi yakınlarında kendi aracıyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zeren, 2007-2009 yılları arasında MHP'den Niğde Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. Zeren, 2012 Şubat ayından itibaren de Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütüyordu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Zeren İçin Belediye Önünde Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement