Muratpaşa Belediyesinden Al Yazma Anıtı'na 102 Bin Lira Destek - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesinden Al Yazma Anıtı'na 102 Bin Lira Destek

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kent Konseyi tarafından yaptırılan Al Yazma Anıtı için 102 bin lira destek sağlayacak.

02.03.2012 18:40

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kent Konseyi tarafından yaptırılan Al Yazma Anıtı için 102 bin lira destek sağlayacak.

Muratpaşa Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen başkanlığında toplandı. 22 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, oy birliğiyle Antalya Kent Konseyi tarafından yaptırılan Al Yazma Anıtı için 102 bin lira bütçe ayrılmasına karar verildi.

Başkan Evcilmen, toplantıda yaptığı konuşmada, Al Yazma Anıtı'nın, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açılacak olmasının son derece önemli olduğunu söyledi. Antalya Kent Konseyi'nin başlattığı projede maddi sorunlar yaşandığını anlatan Evcilmen, "Anıt için yeteri kadar maddi kaynak ayıramadıklarını ve bizimle projeyi devam ettirmek istediklerini söylediler" diye konuştu.

Evcilmen, tüm vatandaşları 7 Mart Çarşamba günü yapılacak açılış törenine davet etti.

-Trafolar yer altına alınacak-

Toplantıda, ayırca kentte yeni yapılacak trafoların yer altına alınmasına oy birliğiyle karar verildi. Geçen yıl trafoların yer altına alınmasıyla ilgili karar aldıklarını dile getiren Evcilmen, uygulamanın basit fakat maliyetli olduğunu söyledi.

Evcilmen, uygulamayla görüntü kirliliğini önlemeyi amaçladıklarını vurgulayarak, "Bu, Avrupa'da uygulanan bir sistem. Muratpaşa Belediyesi olarak Türkiye'ye örnek olacağız. Dilerim Antalya'ya çok güzel bir başlangıç olur ve diğer kentler de örnek alır" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesinden Al Yazma Anıtı'na 102 Bin Lira Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement