Muratpaşa Kent Meydanında Spor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Kent Meydanında Spor

Muratpaşa Kent Meydanında Spor

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal gençlerle masa tenisi, 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi ile de satranç oynadı.

24.04.2015 10:00

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal gençlerle masa tenisi, 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi ile de satranç oynadı.

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı'nda spor etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklar gün boyu mini voleybol, muay thai, penaltı yarışması, bilek güreşi, jimnastik, hentbol, sokak basketbolu, zumba, mini güreş, tekvando, masa ve kort tenisi oynadı.

Etkinlik alanını ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sporcuların gösterilerini izledi. Genç sporcularla masa tenisi oynayan Başkan Ümit Uysal, 8 yaşındaki İlkokul öğrencisi Doruk Acınan'la da satranç oynadı. Gençlere mutlaka spor yapmalarını öneren Başkan Ümit Uysal,"Spor bedenimizi zinde tutar. Sporun dışında da mutlaka bir sanatın bir dalıyla uğraşmalısınız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Kent Meydanında Spor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement