Muratpaşa'nın En Küçük Bağışçısı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'nın En Küçük Bağışçısı

Muratpaşa\'nın En Küçük Bağışçısı

Muratpaşa Belediyesi tarafından ‘Müzik asla eskimez’ sloganıyla başlatılan projeye 9 yaşındaki Erden Deniz Erguş, gitarını vererek destek verdi.

05.07.2016 10:22

Muratpaşa Belediyesi tarafından 'Müzik asla eskimez' sloganıyla başlatılan projeye 9 yaşındaki Erden Deniz Erguş, gitarını vererek destek verdi.

Evlerde kullanılmayan veya hasarlı enstrümanları toplayıp; gerekli bakım ve onarımlarını yaparak müzik sever çocuklara vermek için Muratpaşa Belediyesi tarafından başlatılan 'Müzik asla eskimez' projesine her yaştan vatandaş destek veriyor. 9 yaşındaki Erden Deniz Erguş, gitarını, başka bir çocuğa verilmesi için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teslim etti.

Başkan Uysal, Erden'i kutladı

Erden Deniz Erguş'u kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Erden, Muratpaşamız'da yerleştirmeye çalıştığımız paylaşma ve dayanışma duygusuyla gitarını projemize destek için verdi. Çocuklarımızın, gençlerimizin; sanatla, sporla, edebiyatla uğraşmalarını istiyoruz" dedi. Proje hakkında bilgi almak isteyen ya da enstrüman bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattından bilgi alabiliyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'nın En Küçük Bağışçısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement