Müsiad 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı - Son Dakika
Yerel

Müsiad 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı

Müsiad 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı

Müstakil Sanayici ve İş adamları (MÜSİAD) Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

19.05.2014 12:43

Müstakil Sanayici ve İş adamları (MÜSİAD) Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

MÜSİAD Kilis Şube Başkanı Mehmet Akil Teksabuncu, Soma'da yaşanan elim kazanın hüznüyle idrak edeceğimiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın zor zamanlarda birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlenmesini bilen milletin en özel günlerinden biri olduğunu belirterek, "19 Mayıs'ta İstiklal Mücadelesi için atılan adım, bugünün Büyük Türkiye'sini oluşturmakta bir başlangıç olmuş, Millet olarak dünün zor şartlarını iyi okuyarak, daha azimli ve özverili bir şekilde geleceğin Türkiye'sinin inşa edilmesi gerekmektedir. 19 Mayıs 1919'ta milletimizin için yeni bir meşale yakılmış, akabinde milletimizin iradesinin tecelli edecek kurumların temelleri atılmıştır. Unutulmamalıdır ki, 19 Mayıs'ta yakılan meşale ile geleceğin Büyük Türkiye'sinin istiklal ve inşası için hayati bir adım atılmıştır. Bugün millet olarak, gençlerimiz ile birlikte dünün yaşanan zorluklarını hiç unutmadan, geleceğin Büyük Türkiye'sini imar etmek için özverili bir biçimde çalışmaya devam etmeliyiz. Milletimizin yaşadığı tecrübelerinden ve görgüsünden gelen bu azim ve kararlılık, tarihin her döneminde kendisini göstermiştir. Bugün de birlik ve bütünlük içinde olduğumuz sürece bu azim ve kararlılığının devam edeceğine olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, Soma'da hayatlarını kaybeden aziz milletimizin evlatları için bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına metanet diliyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement