Müsiad'dan AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret

Müsiad\'dan AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu, AK Parti Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.

24.05.2013 13:52

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu, AK Parti Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Nayim Yeldan, Burhan Kavak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Tekdemir, Ozan Gülaçtı, Kadir Dinç, İhsan Bermekoğlu, Ahmet Niyazi Sertkalaycı ve Şube Müdürü Tarık Harmancı ile birlikte AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, MÜSİAD'ın kamu yararına bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve bu anlamda AK Parti İl Teşkilatının ülke adına yapacağı hizmetleri desteklediklerini söyledi. Yahşi, gündemde olan 'Çözüm Süreci'ni MÜSİAD Adana olarak önemsediklerini ve üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı ise öncelikle MÜSİAD'ın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD'ın ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. AK Parti olarak Adana ile ilgili projeleri hakkında MÜSİAD yönetimini bilgilendiren Başkan Yağcı, "MÜSİAD'ın ülke ekonomisine yön veren faydalı çalışmalar yaparak hükümetlere ekonomik anlamda çok ciddi planlar, projeler ve raporlar hazırladıklarını biliyoruz, görüyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement