Mustafa Bozbey Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Mustafa Bozbey Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor

Mustafa Bozbey Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, TOFAŞ Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

23.03.2014 12:14

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, TOFAŞ Emekliler Derneği'ni ziyaret etti.

Mustafa Bozbey, seçimlere sayılı günler kala sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. TOFAŞ Emeklileri Derneği üyeleriyle İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Starpark Kafe'de bir araya gelen Mustafa Bozbey, projeleri hakkında bilgiler verdi. Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda Bozbey, sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmalarını da anlattı. Mustafa Bozbey, demokrasinin gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi gerektiğini belirterek, çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Türkiye'de ilk defa akademik odaları aynı çatı altında topladıklarını da vurgulayan Bozbey, "BAOB yerleşkesini sivil toplum kuruluşlarının hizmetlerini daha iyi yerine getirebilmeleri için oluşturduk ve 27 akademik odamız faaliyetlerini orada sürdürüyor. Aynı zamanda Konak Pazaryeri'nin altında Türkiye'de ilk defa hayata geçirdiğimiz Dernekler Yerleşkesi'nde 150 derneğimiz çalışmalarını yürütüyor. Altı tane toplantı salonu, mutfağı, sergi alanı ve kafeteryasıyla hizmet veren Dernekler Yerleşkesi'nde bazı dernekler kendi aralarında sinerji oluşturdular ve birlikte faklı projeler üreterek kent adına hizmetlerini gerçekleştiriyorlar. 81 ilin Bursa'da yaşatılacağı Anadolu Arastası projemizin temelini Bursa Evi'nden atarak Balkanlardan Kafkaslara kadar bütün kültürleri yaşatarak barış ve kardeşliği içinde barındıracak" diyerek temelinde demokrasinin bulunduğu alanları Nilüfer'e kazandırdıklarını söyledi.

Mustafa Bozbey, İhsaniye'de yapımı süren Belediye Hizmet Binası'nın halkın evi olacağını söyledi. Türkiye'de örneği olmayan bir belediye binasını Nilüfer'e kazandırdıklarını dile getiren Bozbey, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan partiler için özel odalar dizayn ettiklerini söyleyerek Nilüferlilerin siyasi parti binalarına gitmeden milletvekilleriyle görüşebileceklerini belirtti.

TOFAŞ Emeklileri Denek Başkanı Yaşar Aydın da toplumun bütün kesiminin belediye başkanlarından beklentileri olduğunu kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Bozbey Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement