Mustafa Savaş: "Projelerimizi Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Mustafa Savaş: "Projelerimizi Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz"

Mustafa Savaş: "Projelerimizi Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz"

Hayata geçirecekleri projelerle Aydın’ı hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, projelerini 10 Mart pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşacağını açıkladı.

06.03.2014 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayata geçirecekleri projelerle Aydın'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, projelerini 10 Mart pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşacağını açıkladı.

Tarımda, turizmde ve sağlık turizminde marka kent Aydın'ı inşa etmek için gün sayan Mustafa Savaş, 65 bin kişilik devasa istihdam projesiyle de işsiz vatandaşlarda büyük bir heyecan yarattı. İktidar partisi olmanın gücüyle Aydın'ı şaha kaldıracaklarının altını çizen Mustafa Savaş, basın toplantısıyla projelerini Aydınlılara tanıtacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Savaş; "Projelerimizin tamamı Aydın'da ciddi anlamda sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel bir kalkınma sağlayacak. Aydın'ın kendi yapısıyla doku sorunu yaşayan mevcut yerel yönetimin, bu işi başaramadığını çok iyi biliyoruz ve vatandaşımız da bunu gördü. Aydın'ı kendi dinamikleriyle harekete geçireceğiz. Vatandaşımızın hem cüzdanındaki parayı koruyacağız, hem de vatandaşımızla el ele vererek Aydın'ımızı şahlandıracağız" dedi.

HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

Ziyaretlerine dur durak vermeden devam eden Mustafa Savaş, Çine ve Söke'de vatandaşla bir araya geldi. Akçaova'da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Savaş, pazar esnafının sorunlarını dinledi. Söke'deki şiddetli yağmura rağmen coşkulu bir katılımla çalışmalarına devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, Söke Atburgazı'nda hava fişek gösterileriyle karşılandı. Metin Yavuz ve kendisi için vatandaşlar tarafından özel olarak hazırlanan pastayı kesen Mustafa Savaş, "Atburgazı halkı bu muhteşem karşılamayla 30 Mart zaferinin meşalesini yaktı. Biz bu milletin gücüyle geliyoruz. Milleti yok sayan hiçbir siyasi parti başarılı olamaz. AK Belediyecilik hizmeti Aydın'ın her bir köşesine ulaşacak. Bütün dengeleri değiştirmeye geliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Savaş: 'Projelerimizi Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement