Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş Açıklaması

Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş Açıklaması

"Ülkemiz, 2023 hedeflerine milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir"

09.08.2014 01:11

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, "Ülkemiz, 2023 hedeflerine milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir" dedi.

Öntaş, yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçimine değinerek, "Bu seçimde milletimiz, ilk defa cumhurbaşkanını bizzat kendi oylarıyla seçecek. 10 Ağustos'ta tüm halkımızın hür iradesini sandığa yansıtacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin gelecek hedefleri olan büyük bir ülke olduğunu vurgulayan Öntaş, "Ülkemiz, 2023 hedeflerine milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir çünkü biz bugüne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı. Bu seçimde cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Nallıhan'dan da güçlü bir destek çıkacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Öntaş, vatandaşlardan hafta sonu sandığa gitmelerini ve memleketin geleceğini düşünerek oy kullanmalarını isteyerek, "Cumhurbaşkanlığı seçiminin memleketimize ve Nallıhanımıza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement