Narlıdere'de Sokak Hayvanlari İçin Atıklardan Yuva - Son Dakika
Yerel

Narlıdere'de Sokak Hayvanlari İçin Atıklardan Yuva

Narlıdere\'de Sokak Hayvanlari İçin Atıklardan Yuva

Narlıdere Belediyesi ile Plastik Sanayicileri Derneği’nin (PAGDER) ortak Sosyal Sorumluluk Projesi olan "Yuvaya Dönüşen Plastikler" kampanyası Narlıdere’de hayata geçti.

13.10.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narlıdere Belediyesi ile Plastik Sanayicileri Derneği'nin (PAGDER) ortak Sosyal Sorumluluk Projesi olan "Yuvaya Dönüşen Plastikler" kampanyası Narlıdere'de hayata geçti. Geçtiğimiz haftalarda imzalana protokol gereği 20 adet köpek kulübesi ve köpek mamaları Narlıdere Belediyesi'ne bağışlandı.

Narlıdere sınırları içerisindeki plastik atıklar toplanarak park ve bahçelerde kedi ve köpek kulübesi olarak geri dönüşüm sağlayacak olan "Yuvaya Dönüşen Plastikler" projesi hayata geçti. Narlıdere Belediyesi ile PAGDER arasında öngörülen protokol taslağı gereği 20 adet köpek kulübesi ve köpek mamaları Narlıdere Belediyesi'ne bağışlandı. Narlıdere Ilıca Mahallesi 9 Eylül parkında gerçekleştirilen teslim törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, PAGDER Başkanı Hüseyin Semerci, Ege Plastik Sanayicileri Derneği Başkanı Erol Paksu ve Proje Uzmanı Jale Filiz, Narlıdere veteriner hekimi Berna Yeşilşiraz katıldı. Törende bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, çevreye ve doğal hayata olan saygının devam edeceğini, bu konuda için duydukları hassasiyeti dile getirdi. Batur " Sokak hayvanları bizim için çok önemli daha önceden söz verdiğimiz kedi evleri vardı. Bunlar şu anda çeşitli mahallelerimizde faaliyette. Önümüzdeki soğuk kış günlerinde, Plastik yuvalarımız Narlıdere'nin 20 ayrı noktasında sokak hayvanlarına çatı olacak. Bizim yaşam hakkına saygımız var ve elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Narlıdere Ilıca Mahallesi 9 Eylül parkına getirilen yuvaları PAGDER Başkanı Hüseyin Semerci, Ege Plastik Sanayicileri Derneği Başkanı Erol Paksu ile birlikte inceleyen Başkan Batur, Narlıdere Belediye veterinerliğinde tedavi gören ve tek ayağını trafik kazasında kaybeden Lucy ve arkadaşı Arap objektiflere poz verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narlıdere'de Sokak Hayvanlari İçin Atıklardan Yuva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement