Nazilli'de Kriz Çözülüyor, 5 Futbolcuya Af - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Kriz Çözülüyor, 5 Futbolcuya Af

Nazilli\'de Kriz Çözülüyor, 5 Futbolcuya Af

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da 10 gündür yaşanan krizi son noktaya Onursal Başkan Haluk Alıcık koydu.

09.01.2014 09:34

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da 10 gündür yaşanan krizi son noktaya Onursal Başkan Haluk Alıcık koydu.

Siyah-beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası 5. Turdaki Sivasspor karşılaşması öncesi 11 futbolcunun kulübü TFF'ye vermesi ile başlayan süreç, 9 futbolcunun kadro dışı kalmasıyla sonuçlanmıştı. Yaklaşık 10 gündür süren gelişmelerin ardından taraftarların yanı sıra birçok yöneticinin de anlaşma yoluna gidilmesini isterken, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık duruma el atarak yaşanan krizi çözüme kavuşmasını sağladı. Futbolcularla tek tek görüşen siyah-beyazlı ekipte kaleci Hakan Canbazoğlu, sol bek Kemal Okyay ve defans oyuncusu Hasan Demir'in kadro dışı durumlarının netlik kazanmadığı öğrenilirken Muğdat Çelik, Aykut Yenen, Yusuf Abdioğlu, Tufan Zahid Arslan ve Gökhan Çakır'ın affedilerek Antalya kampına gidecekleri öğrenildi. Milli Takımlar İzleme Heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 2. Lig Karmasına seçilen Kurtuluş Yurt'un Antalya'da bulunmasından dolayı Kulüp yöneticilerinin, başarılı kalecinin menajeri ile görüşme yaparken olumlu yanıt alındığı, ama kesin durumun ise yarın sonuçlanacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaşanan olayların ardından Nazilli Belediyespor'un artık kriz ile değil başarıları ile söz ettireceğini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Kriz Çözülüyor, 5 Futbolcuya Af - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement