SAÜ Personeli Nevruzu Kutladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

SAÜ Personeli Nevruzu Kutladı

SAÜ Personeli Nevruzu Kutladı
21.03.2014 16:13  Güncelleme: 16:12

SAÜ'de akademisyenler ile Türk, Fas, Somali ve Senegal uyruklu öğrenciler, birlikte nevruz ateşinin üzerinden atladı.

Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) Nevruz Bayramı, coşkuyla kutlandı.

SAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca Esentepe Kampüsü'nde düzenlenen "Geleneksel Nevruz Bayramı Şenlikleri"ne Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, akademisyenler ve Türk öğrenciler ile Fas, Somali ve Senegal gibi yabancı ülkelerden gelen konuk öğrenciler katıldı.

Helikopter pistindeki etkinlik, Prof. Dr. Elmas'ın nevruz ateşini yakmasıyla başladı. Akademisyenler, Türk, Fas, Somali ve Senegal uyruklu öğrenciler, birlikte nevruz ateşinin üzerinden atladı.

SAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Recep Ece, etkinlikte yaptığı konuşmada her yıl geleneksel olarak üniversitede Nevruz Bayramı'nı kutladıklarını belirterek, etkinliğin kardeşlik havasında geçtiğini söyledi.

Etkinliklerde öğrencilere yemek ikram edildi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SAÜ Personeli Nevruzu Kutladı - Son Dakika


Advertisement