Niğde Belediyesi "Kutlu Doğum Programı" Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediyesi "Kutlu Doğum Programı" Düzenleyecek

Niğde Belediye Başkanlığınca "Kutlu Doğum Programı" düzenlenecek."Aile İçi Sorunlar ve Sorunları Bitiren Sözler" konulu konferans 19 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'de Kültür Merkezinde yapılacak.

16.01.2013 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığınca "Kutlu Doğum Programı" düzenlenecek.

Niğde Belediyesi ve İl Müftülüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen programda,

"Aile İçi Sorunlar ve Sorunları Bitiren Sözler" konulu konferans 19 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'de Kültür Merkezinde yapılacak.

Aynı gün saat 18.00'de Niğde Üniversitesi BESYO Kapalı Spor Salonunda Niğde Ümit Kültür ve Eğitim Derneği'nin (NÜMDER) hazırladığı "Efendimiz(SAV) Anma Gecesi" adlı programa Dünya 2.'si Hafız Mehmet Bilir, Araştırmacı Yazar Şevki Erol, ses sanatçısı Ertuğrul Erkişi ve program sunucusu Mesut Baran katılacak.

Programa katılmak isteyen vatandaşlar için hükümet meydanından ücretsiz servis kalkacak.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya gelerek şereflendirdiği, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıl dönümünü kutlayacaklarını belirtti.

Bütün zaman ve mekanı, canlı cansız tüm kainatı kuşatan rahmet peygamberinin kutlu doğumu olduğunu vurgulayan Akdoğan, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz, kadınların insanlık dışı istismarlara maruz kaldığı, yoksulun yaşam hakkının elinden alındığı, insanın köle olarak satıldığı bir dünyayı, kardeşliğin, hoşgörünün, dayanışmanın hüküm sürdüğü bir dünya haline getirdi. Peygamber Efendimiz sadece Müslümanlar için değil tüm insanlar için örnek ve modeldir. Tüm Niğdeli hemşehrilerimin 'Kutlu Doğum Haftasını' kutluyorum" dedi.

Muhabir: Betül Abbak

Yayıncı: İsmail İçer - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde Belediyesi 'Kutlu Doğum Programı' Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement