Niğde'nin Ulukışla'daki saldırıdan sonra kaçan üçüncü saldırganın yakalandığı Köşkönü köyünde, jandarma ekipleri, saldırganın kaçarken yanında taşıdığı silah ve çantayı bulmak için çalışma başlattı.
Köşkönü köyü muhtarı Kenan Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, jandarma ekipleri ile teröristin eşyalarını aradıklarını, ancak henüz herhangi bir ize rastlamadıklarını kaydetti.
Ünal, aramalara köylülerle destek olduklarını, saldırganın kalabileceği düşünülen metruk yerlerde, ahırlarda ve çevredeki kayalık alanlarda, jandarma ekipleri ile birlikte arama çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti. Ünal, ''Köyün etrafında ve içindeki belli yerlerde aradık ama bulamadık. Nereye sakladığını, nereye attığını bilemiyoruz, aramaya devam ediyoruz." dedi.
Köyde, aranan saldırganı gören bakkal dükkanı sahibi Duran Yılmaz ise, onu gördüğünde turist zannettiğini ifade etti. - Niğde
Son Dakika › Yerel › 3. Saldırganın Yakalandığı Köyde Arama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.