Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Polis Büro Amirliği ekipleri, tarafından, vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla,
"kadına şiddete hayır" konulu broşür dağıtımı yaptı.
Polis ekipleri, ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlarda kadına yönelik şiddete karşı bilinçlendirmek için, konuyla ilgili bilgilerin bulunduğu el broşürü dağıtarak, bu önemli konuda vatandaşa uyarıcı bilgiler veriyor.
Özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlara broşürün içeriğini anlatan ve kadına şiddete hayır sloganıyla yola çıkan polis, bu şekilde yaklaşık 6 bin broşür dağıttı.
Polislerin toplumda önemli bir sorunu teşkil eden bu konuyla bu kadar yakından ilgilenmelerini memnun edici olduğunu belirten vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
- GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Nizip Polisinden, 'Kadına Şiddete' Hayır Çalışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.