Ntso Yönetim Kurulu Başkanlığına M.arif Parmaksız, Meclis Başkanlığına İse Seyit İnce Seçildi - Son Dakika
Yerel

Ntso Yönetim Kurulu Başkanlığına M.arif Parmaksız, Meclis Başkanlığına İse Seyit İnce Seçildi

Ntso Yönetim Kurulu Başkanlığına M.arif Parmaksız, Meclis Başkanlığına İse Seyit İnce Seçildi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) meslek komiteleri seçimlerinin ardından meclis ve yönetim kurulu seçimleri yapıldı.

18.05.2013 16:11

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) meslek komiteleri seçimlerinin ardından meclis ve yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Odanın yönetim kurulu başkanlığı görevine M.Arif Parmaksız getirildi.

NTSO'da hafta içerisinde yapılan seçimlerin ardından meclis üyeliği görevine seçilen 61 kişi hakim gözetiminde yapılan seçimlerle oda meclisi, meclis başkanı, yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanını seçti.

Buna göre; NTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak M.Arif Parmaksız seçilirken odanın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Ali Öbekli, Cengiz Yıldız, Ahmet Tok, Mehmet İrfan Karaca, Ahmet Ergün, Habil Uluer, Hakan Kavas, Kemal Güner ve Serhat Cantekin. Genel Kurul Delegeleri: Seyit İnce, Mehmet Ali Öbekli, Cengiz Yıldız, Ahmet Gündüz, Necdet Civelek ve Ömer Güçlü.

Disiplin Kurulu Üyeleri: Cavit Dirikoç, Kemal Şengül, Seyit Mehmet Avşar, Salih Türkçü, Derviş Karaşahin, Oğuzhan Köylü.

Ayrıca yargı gözetiminde olmaksızın en yaşlı meclis üyesi Ahmet Gündüz başkanlığında yapılan meclis toplantısında ise Meclis Başkanlığına Seyit İnce, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Varol ve Zafer İnanır getirildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ntso Yönetim Kurulu Başkanlığına M.arif Parmaksız, Meclis Başkanlığına İse Seyit İnce Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement