30. Sokak Basketbolu Turnuvası'nda Maçlar Başladı - Son Dakika
Yerel

30. Sokak Basketbolu Turnuvası'nda Maçlar Başladı

30. Sokak Basketbolu Turnuvası\'nda Maçlar Başladı

Ödemiş'te düzenlenen voleybol turnuvasının ardından, önceki akşam da 30. Sokak Basketbolu Turnuvası başladı.

28.06.2013 09:46  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulların kapanmasıyla Ödemiş'te gençlerin yaz tatillerini hem eğlenerek hem de spor yaparak değerlendirmesi amacıyla geçen hafta düzenlenen voleybol turnuvasının ardından, önceki akşam da 30. Sokak Basketbolu Turnuvası başladı. 43 takımın katıldığı turnuvada Gezi Parkı direnişinden esinlenilen isimleri dikkatleri çekti.

Her yıl Haziran ve Eylül aylarından olmak üzere yılda iki kez düzenlenen turnuva geçtiğimiz Çarşamba akşamı Salı Pazarı gösteri alanında oynanan maçlarla başladı. Minik erkekler, küçük erkekler, yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler ve kızlar olmak üzere olmak üzere altı kategoriden oluşan turnuvada yaklaşık 180 sporcu forma giyiyor.

TURNUVADA GEZİ ESİNTİLERİ

Turnuvada Gezi Parkı direnişi sonrası ortaya çıkan sloganlar da takım ismi olarak kullanıldı. Mizahi dilin ön planda olduğu isimler arasında "Diren Ödemiş", "İki çapulcu, bir ayyaş", "Diren turnike" ve "Everyday I'm Chapulling" "OccupyGezi" "Çapulcu Çocuklar", "Ampul Patladı" dikkatleri çekti. Salı Pazarı'nda maçları takip eden sporseverler bu ekipleri coşkuyla alkışladı. Kendine özgü kurallara sahip turnuva, pazartesi gününe kadar devam ederken maçlar her akşam 21.00'de başlıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30. Sokak Basketbolu Turnuvası'nda Maçlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement