Oğlu Boğulan Baba Gölet İçin Önlem Alınmasını İstedi - Son Dakika
Yerel

Oğlu Boğulan Baba Gölet İçin Önlem Alınmasını İstedi

Oğlu Boğulan Baba Gölet İçin Önlem Alınmasını İstedi

Ödemiş ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için gittikleri Rahmanlar Çayı'nda boğularak can veren 15 yaşındaki Murat Açıkgöz'ün babası Abdurrahman Açıkgöz (56), evladının can verdiği çay yatağındaki gölette...

26.06.2013 09:23

Ödemiş ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için gittikleri Rahmanlar Çayı'nda boğularak can veren 15 yaşındaki Murat Açıkgöz'ün babası Abdurrahman Açıkgöz (56), evladının can verdiği çay yatağındaki gölette mutlaka önlem alınması gerektiğini söyledi.

Ödemiş- Kayaköy yolu üzerinde eski köprü ile yeni köprünün arasında oluşan gölette çocukların yüzdüğüne dikkati çeken acılı baba, "Ben yandım; benim evladım geri gelmeyecek. Ama başka canlar yanmasın, başka ana babalar ağlamasın. Burada oluşan gölete önlem alınsın" dedi.

Göletin içine tarımsal sulama amacıyla pompa salındığına da dikkati çeken Açıkgöz, "Oğlumun arkadaşlarıyla serinlemeye geldiği bu gölette çevredeki arazileri sulamak için salınmış bir pompa var. Buradaki göletten su alındığı biliniyor ama bir önlem alınmamış. Burada niçin bir önlem alınmadı bunu bilmek istiyorum, araştırmak istiyorum. Bu ufacık gölet çocuklar, çevrede yaşayanlar için görünmez bir tehlike. Yetkililerimiz gelip inceleyip mutlaka önlem alsınlar. Bu göllenen yeri yok etmeliler" diye konuştu.

Murat Açıkgöz'ün yeni alınan telefonunun da hala bulanamadığına işaret edip, oğlunun nasıl boğulduğunun iyi araştırılması gerektiğini vurgulayan Açıkgöz, "Oğlum yüzme bilmiyordu. Çayın gölet yaptığı bu yerde nasıl suya girmiş, nasıl olmuş da dibe gitmiş bilmek istiyorum. Bu bizim en doğal hakkımız. Bu konuda yetkililerin de en iyi şekilde araştırma yapacağına inanıyorum. Benim derdim bizim gibi ana-babaların, ağabeylerin, ablaların bizim yaşadığımız acıyı yaşamaması. Bu nedenle bu olay iyi araştırılmalı ve gerekenler yapılmalı" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğlu Boğulan Baba Gölet İçin Önlem Alınmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement