Malatya Çınar Koleji öğrencileri 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla sınıf arkadaşları Ulaş'a sürpriz yaparak kendisine hediye verdiler.
Çınar Koleji 3-C sınıfı öğrencileri farkındalık oluşturmak adına anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Kolej öğrencileri 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla sınıf arkadaşları Down Sendromlu Ulaş için sınıfı balonlarla süsleyerek kendisine hediye verdiler.
Ulaş'ı çok sevdiklerini söyleyen öğrenciler, Ulaş'ın Down Sendromlular Gününü kutlayarak, kendisiyle fotoğraf çektirdiler. Arkadaşlarının sürprizi karşısında çok mutlu olan Ulaş ise sürprizden dolayı arkadaşlarına teşekkür etti. - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Öğrenciler Down Sendromlu Ulaş'ı Unutmadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.