Öğrenciler, Oyuncaklarını ve Kitaplarını Paylaştılar - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler, Oyuncaklarını ve Kitaplarını Paylaştılar

Öğrenciler, Oyuncaklarını ve Kitaplarını Paylaştılar

Latife Hanım Anaokulu'nda staj yapan Açıköğretim 4.sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet dersi gereği uygulamalı 'Oyuncaklarımı Paylaşıyorum ve Kitap Toplama Kampanyası' düzenlendi.

14.04.2012 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Latife Hanım Anaokulu'nda staj yapan Açıköğretim 4. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet dersi gereği uygulamalı 'Oyuncaklarımı Paylaşıyorum ve Kitap Toplama Kampanyası' düzenlendi.

Okul öğrencileri tarafından toplanan oyuncaklar ve kitaplar Latife Hanım Anaokulu Müdürü Hatice Kıvrak ve Müdür Yardımcısı Sumru Özdemir rehberliğinde, 4 yaş grubu öğrencileri ve öğretmenleriyle ve Açıköğretim 4 sınıf uygulama öğrencilerinin katılımlarıyla Nahit Menteşe İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine hediye olarak götürülerek anasınıfı öğrencilerine paylaştırıldı. Bu tür etkinlikler okulların kaynaşmasında önemli rol oynadığına değinen Okul Müdürü Hatice Kıvrak, kendilerini kabul eden ve iyi bir misafirperverlik gösteren Nahit Menteşe İlköğretim Okulu Müdürüne ve Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek okuldan ayrılırken kendi okuluna da bu okul öğrencilerini davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler, Oyuncaklarını ve Kitaplarını Paylaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement