Öğretmenlere 'Madde Bağımlılığı' Paneli - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlere 'Madde Bağımlılığı' Paneli

Öğretmenlere \'Madde Bağımlılığı\' Paneli

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, uyuşturucu ile sistematik mücadele konusunda önemli adımlar atıldığını ifade ederek, "Anaların gözyaşlarını en aza indirmek için mücadele ediyoruz" dedi.

03.09.2013 15:55

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, uyuşturucu ile sistematik mücadele konusunda önemli adımlar atıldığını ifade ederek, "Anaların gözyaşlarını en aza indirmek için mücadele ediyoruz" dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile çocukların bağımlılık yapıcı maddelerden uzak tutulması amacıyla 'Madde Bağımlılığı ve Zararları' konulu panel düzenlendi. Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelde, İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nde görevli öğretmenlere, Av. İsa Ayanoğlu, Prof. Dr. Ö. Ayhan Kalyoncu, Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Sosyolog Fatma Özdoğan ve Uzman Psikolojik Danışman Komiser Uğur Evcin tarafından bilgilendirme yapıldı.

Panelde konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak yetiştirilmesini devletin temel görevlerinden biri olduğunu hatırlattı. Madde bağımlılığının en başta aile yapısını zedelediğine dikkat çeken Coş, bu nedenle uyuşturucu ile mücadele konusunda işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Coş, "Hepimiz bu konuyu bir görev anlayışı içinde ele alır, elimizden geleni yaparsak güzel gelişmeler görmemiz mümkün olur. Uyuşturucu gibi olumsuzlukların azaltılması beraberliğimize bağlı" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da son yıllarda uyuşturucu ile sistematik olarak mücadele anlamında önemli adımlar atıldığını belirtti. Gürkan, alınan polisiye tedbirlerin yeterli olmayacağını söyleyerek, "Herkes çözümün bir parçası olmalı. Anaların gözyaşlarını en aza indirmek için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.

Türk Kızılayı Şube Başkanı Ramazan Saygılı da düzenlenen panelin önemine işaret etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlere 'Madde Bağımlılığı' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement