Okul Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdiler - Son Dakika
Yerel

Okul Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdiler

Okul Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdiler

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Abdülvahit Sağlam İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma çayına velilerin ilgisi yoğun oldu.

05.04.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Abdülvahit Sağlam İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma çayına velilerin ilgisi yoğun oldu.

Cumartesi günü saat 13.00'de Baca Cafe'de düzenlenen çayda Okul Müdürü Kudret Öztürk, Müdür Yardımcısı Ersin Ayar, Okul Birliği Başkanı Aynur Bekler ve okul öğretmenlerinin de hazır bulunduğu gözlendi.

Okulun donanım ve fiziksel eğitim ihtiyaçları başta olmak üzere okul bahçesinin düzenlenmesi ve sınıfların öğrencilerin eğitimleri için uygun hale getirilmesi gibi eksikliklerin giderilmesi yönünde gelir sağlayabilmek için düzenlenen etkinliğin, 1966 yılından bu yana Ayvalık'ta eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösteren okulun tarihinde bir ilk olduğu öğrenildi.

Etkinlikte konuşan Abdülvahit Sağlam İlkokulu Müdürü Kudret Öztürk, okul tarihin bir ilk olan etkinliğin geleneksel hale getirilmesi için çalışmalarını hızlandıracağını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Bekler ve yönetici arkadaşlarına etkinliğin düzenlenmesinde gösterdiği çabalar nedeniyle teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Tarihinde Bir İlki Gerçekleştirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement