Oran Tarafından Hibe Desteği Alan Firmalar İçin İmza Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Oran Tarafından Hibe Desteği Alan Firmalar İçin İmza Töreni Düzenlendi

Oran Tarafından Hibe Desteği Alan Firmalar İçin İmza Töreni Düzenlendi

Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği alan firmalar için imza töreni düzenlendi.

28.06.2013 17:23

Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği alan firmalar için imza töreni düzenlendi.

Sivas Valiliği Hasan Canpolat Salonu'nda düzenlenen imza törenine Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, CÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ve kurum temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Sivas Valisi Zübeyir Kemelek "Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projeler birçok amaca hizmet eden projeler bulunmakta, hem sanayi hem ticari kuruluşlarımızın ve diğer kişi ve şahısların yapmış olduğu müracaatlar var onların sonucunda da değerlendirme ve yüksek puan alan projelerden faydalanmaktadırlar. Tabi bunun devamı önemli iki sene önce desteklediğimiz proje bugün ne durumda takip etmeliyiz" dedi.

Programda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) "Veterinerlik Fakültesi Laboratuvar ve Klinik Alt Yapısının Güçlendirilmesi", Sivas Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü "Teknoloji Transferi ile Sivas Gıda Kontrol Laboratuvarı Altyapısının Güçlendirilmesi", STSO "Yöremizin Ulusal Markaları", Suşehri Belediyesi "Uzun Süren Tazelik İçin Ürün Depolama Sistemi", Yıldızeli Belediyesi "Hayvan Pazarı" ve İl Özel İdaresi de "Güneş Panelleri ile Enerji Üretimi" adlı projesi ile hibe desteği protokolü imzaladı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oran Tarafından Hibe Desteği Alan Firmalar İçin İmza Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement